Personal training

Of het nu gaat om de oefenstof, de intensiteit, de sfeer, de muziekkeuze of de hygiëne: de personal coach zorgt voor maximale inzet en inspirerende lessen. Goed luisteren naar de wensen van onze gasten en dit vertalen naar de juiste trainingsvormen: dat is onze kracht. Van uitdagend en extreem zwaar tot ontspannend en licht.

Active Club is ingericht voor diverse vormen van training. De personal trainers maken gebruik van oefenstof uit o.a. de crossfit concepten, de reguliere krachttraining, het boksen, cardio training, loop training en ook medisch gerichte training gericht op herstel. In iedere les komen diverse oefeningen aan bod uit deze disciplines. Daarnaast hebben de coaches ook de expertise in huis om ontspanningsoefeningen en ademtraining toe te passen waar gewenst.

 

Maak gratis kennis met personal training bij Active Club

Vraag direct online een Gratis Try Out aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

Sportschool Active Club is dé plek voor fitness en personal training. Bij Active Club ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Try Out.

Nieuwe website

Nieuwe website

Wij hebben leuk nieuws! Vanaf heden hebben wij een gloednieuwe website.

Lees meer