Personal trainer Eindhoven

Personal trainer Eindhoven

Heeft u een personal trainer in Eindhoven nodig? Op een prachtige locatie in de binnenstad van Eindhoven vindt u Active Club. Een team van met professionals staat dagelijks voor u klaar en helpt u met het behalen van uw fysieke doelstellingen. Waar kunnen we u mee helpen?

Personal trainer in Eindhoven nodig?

Om uw doelen te kunnen bereiken is het belangrijk dat u de juiste begeleiding krijgt. Alleen zo kunt u pas écht meters maken. Daarom bieden wij een uniek concept aan waardoor u altijd kunt trainen met de aandacht die u nodig heeft. In onze ruim opgezette fitnessruimte traint u met maximaal 8 personen tegelijk, waardoor één van onze personal trainers altijd voor u klaarstaat om u te begeleiden tijdens de training.

Waar kunnen we u mee helpen?

Zet uw eerste stappen in onze club en u wordt meteen op weg geholpen. Wij vinden het belangrijk dat u meteen een goed beeld krijgt bij onze club. Tijdens een rondleiding laten wij ons pand zien en vertellen wij u alles over de mogelijkheden en onze werkwijze. Zo krijgt u meteen een beeld van Activeclub Eindhoven. Om écht te ervaren hoe het is om te trainen bij Activeclub, bieden wij u een gratis proeftraining aan. Bevalt het? Dan gaan we graag met u de uitdaging aan om uw doelstellingen te behalen.

Een persoonlijk plan

Of u nou uw fysieke prestaties wilt verbeteren, u uw gezondheid op peil wilt houden of u wilt revalideren na een ziekte: wij helpen u om uw persoonlijke doelen te behalen. In een kennismakingsgesprek brengen wij uw doelstellingen in kaart en maken aan de hand hiervan een persoonlijk plan. Uiteraard houden we altijd rekening met uw medische achtergrond en uw fysieke gesteldheid. Naast dat we het belangrijk vinden dat u uw grenzen verlegd, vinden we het ook belangrijk dat u met veel plezier traint. Ga aan de slag met gevarieerde oefeningen terwijl een personal coach in Eindhoven u corrigeert en motiveert, om het beste uit uzelf te halen.

Personal training in Eindhoven voor iedereen!

Wat wilt u precies bereiken? Of u nou een fanatieke sporter bent of juist graag wilt beginnen met sporten: iedereen is welkom. Een persoonlijk aanpak staat bij ons voorop. Bij ons bent u geen nummer, maar een lid die wij persoonlijk kennen. Omdat onze personal trainers op de hoogte zijn van uw doelstellingen, kunnen zij advies op maat geven. Heeft u ook interesse in personal fitness in Eindhoven? Breng eens een bezoekje aan onze sfeervol ingerichte club waar u zich absoluut thuis gaat voelen. Klinkt goed? Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor een kennismaking. Wij zien u graag snel!

Interesse in personal training? Neem via onderstaand formulier contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

Locaties

Active Club Amsterdam
Keizersgracht 82
1015 CT Amsterdam

020 620 05 22
amsterdam@activeclub.nl

Active Club Eindhoven
Kleine Berg 12
5611 JV Eindhoven

040 843 61 54
eindhoven@activeclub.nl

Revalidatie bij oncologie, hartrevalidatie en diabetes

Contact image

Jonas van Active Club

Welkom bij Active Club. Waar kan ik je mee helpen?
by Best4u Media