Voeding

Voeding

Energie Balans: energie in = energie uit.

Om fit te worden is het natuurlijk belangrijk dat u gezond eet en drinkt en niet meer dan u nodig heeft. Wat, hoeveel en op welk moment van de dag is bepalend voor wat er met dit voedsel gaat gebeuren. Middels een voedingsanalyse en een lichaamsanalyse kunnen we onderzoeken hoe dit bij u is gesteld.

Hoeveelheid, moment van de dag en samenstelling van wat we eten en drinken zijn belangrijke aangrijpingspunten. We eten en drinken vaak net iets meer dan nodig, waarbij ook de verhouding tussen koolhydraten, eiwitten, vetten en mineralen meestal niet juist is. Het moment waarop we eten, kan ook essentieel zijn of we de energie in vet opslaan of verbranden.

Energie uit inname van voeding dient gelijk te zijn aan de behoefte van energie voor spieropbouw, basis verbranding (hartslag, lichaamstemperatuur, etc.) en beweging. Middels een voedingsdagboek en speciale software kunnen we analyseren wat en hoeveel u aan energie en voedingsstoffen binnen krijgt. Middels een lichaamsanalyse bepalen we uw lichaamssamenstelling en we kunnen hieruit afleiden wat u nodig heeft. Als derde is er nog de bewegingsanalyse: hoeveel verbruikt u voor houden en bewegen?

Door deze verschillende analyses kunnen we u adviseren wat u moet doen of juist moet laten. Vaak gaat het om subtiele aanpassingen aan zowel voedingskant als bewegingskant. Onze coaches helpen u graag!

Met eventueel extra aandacht vanuit de “Koelkast Coach”, Sabine Leijten, orthomoleculair voedingsdeskundige, die een op maat gemaakt plan voor u kan maken. Kijk op www.dekoelkastcoach.nl

Geen tijd voor gezonde maaltijd? Bij onze locatie in Amsterdam kunt u gezonde vers gemaakte maaltijden bestellen. U kunt dat doen via “Tessa’s meal prep service”

Instagram: tessasmealprepservice

Locaties

Active Club Amsterdam
Keizersgracht 82
1015 CT Amsterdam

020 620 05 22
amsterdam@activeclub.nl

Active Club Eindhoven
Kleine Berg 12
5611 JV Eindhoven

040 843 61 54
eindhoven@activeclub.nl

Revalidatie bij oncologie, hartrevalidatie en diabetes

Contact image

Jonas van Active Club

Welkom bij Active Club. Waar kan ik je mee helpen?
by Best4u Media