Concept & Visie

Concept & Visie

“Active Club is al ruim 30 jaar uniek in haar concept”.

In een sfeervol ingerichte club traint u met maximaal zeven andere gasten altijd onder begeleiding van een personal coach in een sfeer die bij u past en die u inspireert. Hygiene, de juiste muziekkeuze en service gerichte medewerkers zorgen ervoor dat u zich thuis voelt.

Fit worden, blijven en zijn kunnen de meeste mensen niet alleen. Onze coaches inspireren en begeleiden u bij ieder bezoek. Wij maken samen met u een plan van aanpak dat op uw persoonlijke fysieke situatie wordt toegespitst. Kern van het plan is de invulling van uw trainingen. Wij werken aan uw kracht, conditie, souplesse en eventueel blessures. Trainingsvormen die wij gebruiken zijn o.a. cardio training, crossfit, pilates, medische trainingen, yoga en balans- & core-training.

Active Club is er voor de fitte fanatieke kracht sporter, maar zeker ook voor de wat oudere gasten die komen voor algemene fitheid en de persoonlijke sfeer.

Fitte mensen hebben meer tijd

Fitte mensen werken sneller en presteren beter op het werk. Daarom hebben wij ook speciale fitness en wellness programma’s ontwikkeld voor bedrijven. Wij doen u een voorstel op maat, geheel aangepast aan de situatie van uw bedrijf en uw werknemers. Een goede investering in uw personeel, u krijgt er enthousiaste, productieve medewerkers voor terug

Locaties

Active Club Amsterdam
Keizersgracht 82
1015 CT Amsterdam

020 620 05 22
amsterdam@activeclub.nl

Active Club Eindhoven
Kleine Berg 12
5611 JV Eindhoven

040 843 61 54
eindhoven@activeclub.nl

Revalidatie bij oncologie, hartrevalidatie en diabetes

Contact image

Jonas van Active Club

Welkom bij Active Club. Waar kan ik je mee helpen?
by Best4u Media