Personal trainer Amsterdam

Personal trainer Amsterdam

Heb je een personal trainer in Amsterdam nodig? Aan de Keizersgracht in hartje Amsterdam vind je Active Club. Wij staan voor personal coaching met als doel om het beste uit jezelf te halen. Dit is in het breedste zin van het woord. Of je nou je fysieke prestaties wilt verbeteren, je jouw gezondheid op peil wilt houden of je wilt revalideren na een ziekte: wij bieden jou de handvaten om jouw persoonlijke doelen te behalen.

Personal trainer in Amsterdam nodig?

Wanneer je op zoek gaat naar een personal trainer in Amsterdam dan ben je bij ons helemaal aan het juiste adres. Wij bieden een uniek concept aan waardoor jij altijd kunt trainen met de aandacht die je nodig hebt. In onze ruim opgezette fitnessruimte train je met maximaal 8 personen tegelijk, waardoor één van onze personal trainers jou altijd kan begeleiden tijdens de training.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Wanneer jij jouw eerste stappen zet in onze club, staat er meteen iemand voor je klaar om je op weg te helpen. Om een goed beeld te krijgen van Active Club geven we je een rondleiding en vertellen we je alles over de mogelijkheden en onze werkwijze. Zo krijg je meteen een beeld van hoe wij te werk gaan. Natuurlijk ervaar je pas écht hoe het is om te trainen bij Active Club wanneer je ook daadwerkelijk gaat trainen in onze club. Daarom bieden wij een gratis proeftraining aan zodat je zelf deze vorm van personal training in Amsterdam kunt ervaren. Bevalt het? Dan gaan we graag met jou de uitdaging aan om jouw doelstellingen te behalen. Waar kunnen we jou mee helpen?

Een persoonlijk plan

Verleg je grenzen en daag jezelf uit met doelen die passen bij jouw persoonlijke wensen. Ieder mens is anders en heeft andere wensen en behoeften. Daarom maken wij als personal coach in Amsterdam een persoonlijk plan. We brengen jouw doelstellingen in kaart en kijken daarbij altijd naar jouw medische achtergrond, jouw fysieke gesteldheid en je wensen voor in de toekomst. Daarbij maken we de trainingen altijd zo leuk mogelijk zodat je altijd met plezier traint. Ga aan de slag met gevarieerde oefeningen op jouw trainingsdoel afgestemd. Onze personal trainers corrigeren en motiveren je, zodat je het beste uit jezelf haalt.

Personal training in Amsterdam voor iedereen!

Wij geven personal fitness in Amsterdam voor zowel de fanatieke krachtsporter als mensen die graag meer willen bewegen en graag een gezondere levensstijl willen hebben. Kortom: iedereen is bij ons welkom. Wij hebben meerdere personal trainers in dienst die jou kunnen begeleiden, allemaal met één doel: mensen helpen om zolang mogelijk vitaal en gezond te blijven. Breng eens een bezoekje aan onze sfeer ingerichte club waar jij je absoluut thuis gaat voelen. Klinkt goed? Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor een kennismaking. Wij zien je graag snel!

Interesse in personal training? Neem via onderstaand formulier contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

Locaties

Active Club Amsterdam
Keizersgracht 82
1015 CT Amsterdam

020 620 05 22
amsterdam@activeclub.nl

Active Club Eindhoven
Kleine Berg 12
5611 JV Eindhoven

040 843 61 54
eindhoven@activeclub.nl

Revalidatie bij oncologie, hartrevalidatie en diabetes

Contact image

Jonas van Active Club

Welkom bij Active Club. Waar kan ik je mee helpen?
by Best4u Media