Lifestyle Coaching

Wij helpen u graag uw levensstijl aan te passen. Dit kan door subtiele veranderingen door te voeren. Vaak hoeft u zich helemaal niet zoveel in te spannen om fitter en gezonder te worden. Active Club werkt ook samen met voedingsdeskundigen, die u aan de hand nemen op het gebied van voeding en u een maatwerk voedingsschema voorleggen.

Fit worden, blijven en zijn kunnen de meeste mensen niet alleen. Onze coaches inspireren en begeleiden u bij ieder bezoek. Wij maken samen met u een plan van aanpak dat op uw persoonlijke fysieke situatie wordt toegespitst. Kern van het plan is de invulling van uw trainingen. Wij werken aan uw kracht, conditie, souplesse en eventueel blessures. Trainingsvormen die wij gebruiken zijn o.a. cardio training, crossfit, pilates, medische trainingen, yoga en balans- & core-training.

 

Maak gratis kennis met lifestyle coaching bij Active Club

Vraag direct online een Gratis Try Out aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

Sportschool Active Club is dé plek voor fitness en personal training. Bij Active Club ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Try Out.

Nieuwe website

Nieuwe website

Wij hebben leuk nieuws! Vanaf heden hebben wij een gloednieuwe website.

Lees meer